image

Gylana SB scoort goed in Noordwolde

Gylana SB scoort goed in Noordwolde

Gisteravond mocht ik weer van start in L1 dressuur met mijn eigen paard Gylana SB. Dit was onze 3de wedstrijd en de eerste keer op gras.

Gylana liet haar tijdens het inrijden fijn bewerken. In de eerste proef kwam er helaas toch wat spanning om de hoek kijken. Dit resulteerde in een zwakke impuls en wat te diep gaan lopen. Zelf bleef ik te voorzichtig rijden waardoor we er wat in bleven in hangen.

Tussen de beide proeven heb ik mijzelf en Gylana in 5 minuten heb herpakt. We hebben veel overgangen gereden zodat we weer de juiste reactie op de hulpen hadden waardoor gylana weer in een beter houding kwam te lopen.

In de tweede proef heb ik direct bij binnenkomst nog even extra alert heid gevraagd met een paar duidelijke overgangen. Dit kon ik in de tweede proef goed merken! Veel constantere proef met een goede impuls en een beter hoofd hals houding.

De eerste proef werd beloond met een 3de prijs met 192 punten en de 2 de proef met een 2de prijs met 200 punten. Met maar 1 punt verschil met de nummer 1! Nu al L1 + 7 winstpunten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>