Whaah

Super les gereden en dan?

Super les gereden en dan de eerste training zelf kun je het gevoel niet direct weer terug krijgen.

Super les gereden en al een paar keer een super wouw moment gehad wat al wat langer dan een paar passen te voelen was. Gylana trok er in de les echt gigantisch goed aan. Moeilijkste punt bij haar is nog dat ze ontzettend sneaky en snel is. Ze is dan even vervelend in de aanleuning waarop ik dan met been kom en iets tegen houdt met mijn hand. Ze ontspant dan op een gegeven moment mooi waarop ik dan weer iets lucht kan geven. Iets betekend dan ook echt 0,00001 mm want anders ben ik deze snelle dame al weer kwijt. Dat zelfde geldt voor het actieve dragende achterbeen, bij iets lucht vlucht ze snel weg voor de druk waardoor we weer stuwende ipv dragende achterbenen krijgen. Met dit alles wordt het voorbeen dan ook weer korter ipv ruimer. Echter in de les had ik haar uiteindelijk heel fijn aan de loop.

De volgende dag thuis dus weer fanatiek aan het trainen op naar dat wauw gevoel!

Helaas!! Wat gebeurt er nu namelijk. Ik wil natuurlijk met mijn fanatieke drive binnen 10 minuten dat gevoel weer hebben. Ja dat wil natuurlijk niet, daar moeten we eerst weer heen bouwen en Gylana moet het in haar koppie natuurlijk ook allemaal gaan verwerken. Eerst raak ik dus gefrusteerd en baal ik als een stekker.
Ik ga even stappen en haal even rustig adem en tel tot tien voor ik er over na gaan denken. Duh stupid me!! Wel even de tijd nemen om haar eerst aan het been en los door het lijf te krijgen. Eerst weer even de basis dingen op pakken.

Ik pak de teugels weer op en rijd haar eerst lang en laag en pak de overgangen en tempowisseling eerst weer even mee. Ik rijd slange voltes en voltes en ja he he ik heb haar vertrouwen weer. Daarna ga ik steeds meer naar die verzameling werken en meer de achterhand er onder. En hoppa daar is het wauw momentje weer. Kortom geduld is een schone zaak en de basis blijft het belangrijkst!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>